Skip to main content

Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

  Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

  Gesprek, debat, discussie, festival of evenement – van cultuur tot techniek – ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


  Interview, verslag en presentatie

  Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


  Buitengewoon ambtenaar
  van de burgerlijke stand

  Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

  Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


  Uit het Media Archief

  DOWN

  Vandaag begreep ik plotseling
  waar dat ene chromosoom voor is
  die rekenfout van de natuur
  dat extra sliertje eigenschappen
  Ik begreep het toen ik zag

  Lees verder…

  LES

  In een poging om het moment van naar bed gaan nog wat uit te stellen heeft David besloten dat hij de documentaire waar ik naar zit te kijken eindeloos interessant vindt.  Het is een documentaire die gaat over het Israël na de moord op Rabin gezien door de ogen van oud geheime dienst medewerkers. Zij vertellen hoe zij de vijand hebben aangepakt. Als er tijdens een verhaal over de listig uitgevoerde liquidatie van een Palestijnse terrorist een glimlach verschijnt om de lippen van de agenten, lijkt David ineens echt geïnteresseerd.

  “Mam, ze lachen”, zegt hij verontwaardigd en gaat rechtop zitten.

  Lees verder…

  ziggyklazes.nl

  journalistieke producties

  https://ziggyklazes.nl
  KvK: 343 56 804


  Get in touch!

  E-mail: info@ziggyklazes.nl
  Tel: 06 54 21 88 13