Skip to main content

Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

  Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

  Gesprek, debat, discussie, festival of evenement – van cultuur tot techniek – ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


  Interview, verslag en presentatie

  Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


  Buitengewoon ambtenaar
  van de burgerlijke stand

  Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

  Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


  Uit het Media Archief

  WERELD

  De wereld lijkt zijn best niet meer te doen

  Op een ochtend zoals deze

  De straten blijven vochtig

  De lucht lijkt van geen nuance

  Meer te weten

  Lees verder…

  Hollandse Garnalen ( top 10 essaywedstrijd KHMdW en NRC 2013)

  Toen de moeder van Paul vier maanden in verwachting was van hem, overleed zijn vader. Volkomen onverwacht. Het was 1960. Los van de emotionele impact die dit grote verlies op zo’n kwetsbaar moment met zich meebracht, zat er ook een vervelende praktische consequentie aan vast. Zijn moeder was plotseling een weduwe met vier kinderen, drie dochters en één, nog ongeboren, zoon. Ze had geen werk en was afhankelijk van het weduwen- en wezenpensioen. Het jonge, kreupele gezin had het niet breed.

  De moeder van Paul veroorloofde zich echter één keer per jaar een uitspatting- als zij jarig was,

  Lees verder…

  ziggyklazes.nl

  journalistieke producties

  https://ziggyklazes.nl
  KvK: 343 56 804


  Get in touch!

  E-mail: info@ziggyklazes.nl
  Tel: 06 54 21 88 13