Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

[recaptcha]

Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

Gesprek, debat, discussie, festival of evenement - van cultuur tot techniek - ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


Interview, verslag en presentatie

Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


Buitengewoon ambtenaar
van de burgerlijke stand

Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


Uit het Media Archief

ROOKWORST

Bij de soepschappen in de Albert Heijn staan twee mensen op leeftijd. Zij is wat kleiner dan hij en draagt een te grote winterjas waarin zij grotendeels verdwijnt. Haar kleine hoofd met het korte grijze haar en de strenge bril steekt bijna körperfremd uit boven de ruime bontkraag van haar parka. Zij staat druk te gebaren, ze lijkt boos. Hij staat zwijgend tegenover haar met een pakje kipnoodles in zijn hand.

Hoewel de gebaren anders doen vermoeden heerst er stilte rondom de twee. De vrouw uit af en toe een klank maar tot een woord komt het niet. Zij is doofstom.

Lees verder...

LECHAJIM

Het was niet eens vreemd

haar weer te zien

die vriendin

die een jaar geleden stierf

(Onverwacht en niet verdiend)

en die nu, leunend

op de bar,

haar wijn bestelde.

Lees verder...

ziggyklazes.nl

journalistieke producties

https://ziggyklazes.nl
KvK: 343 56 804


Get in touch!

E-mail: info@ziggyklazes.nl
Tel: 06 54 21 88 13

[recaptcha]

online concept © hosting 
C A P R E A   M E D I A