Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

Gesprek, debat, discussie, festival of evenement - van cultuur tot techniek - ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


Interview, verslag en presentatie

Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


Buitengewoon ambtenaar
van de burgerlijke stand

Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


Uit het Media Archief

VAN MOOI EN LELIJK, LEUK EN JAMMER

Ik hoorde vandaag iemand vertellen wat hij zo leuk vindt aan kunst. Hij zei : “kunst is een kwestie van smaak. Wat ik mooi vind, vind jij misschien heel lelijk en andersom. En dat mag gewoon, je mag vinden wat je wil van kunst”.

Nu mag je in Nederland overal wat van vinden en dat vind ik dan weer heel leuk van Nederland. Ik mag een koning leuk vinden, of stom of overbodig. Ik mag een God leuk vinden, of stom of overbodig. Ik mag Rutte leuk vinden, Samsom, Teeven of Bussemaker. Ik mag ze allemaal ook stom vinden, of een paar. Er zijn geen objectieve criteria toe te passen op zaken als smaak, politiek of religie. We vinden namelijk allemaal iets en allemaal iets anders. Dat is leuk. Maar zelfs de basisvraag of iets goed of kwaad is, is niet objectief te beantwoorden. En dat vind ik dan weer jammer.

Ik werd vanmorgen geconfronteerd

Lees verder...

CS

 Mijn moeder kwam gisteren naar Amsterdam. Zij had afgesproken met haar zuster uit Harderwijk om een dagje in Amsterdam door te brengen in verband met de open tuinen dag. Nu heeft de NS besloten om haar werkzaamheden aan het spoor zoveel mogelijk in de weekenden te plannen. Begrijpelijk. Mensen die in het weekend reizen hebben in de regel meer tijd voor omleidingen dan mensen die door de week naar hun werk moeten.

Mijn moeder en haar zus hebben ook tijd voor omleidingen. Zij het niet van harte.

Lees verder...

ziggyklazes.nl

journalistieke producties

https://ziggyklazes.nl
KvK: 343 56 804


Get in touch!

E-mail: info@ziggyklazes.nl
Tel: 06 54 21 88 13

online concept © hosting
R e m c o   R h e e   P r o d u c t i e s