Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

Gesprek, debat, discussie, festival of evenement – van cultuur tot techniek – ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


Interview, verslag en presentatie

Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


Buitengewoon ambtenaar
van de burgerlijke stand

Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


Uit het Media Archief

“NEE HOOR…”

Soms, meestal wanneer het weer omslaat, vraag ik mijn zonen ” Zullen we verhuizen? Weg van hier, naar een land waar de seizoenen niet zo van elkaar verschillen, ergens waar het warmer is, waar de dagen langer lijken en het tempo trager”.

Dan kijken ze me aan, halen hun wenkbrauwen op en zeggen  “Nee hoor”.

Het is ook maar een proefballonnetje dat ik oplaat. Een lafhartig proefballonnetje dat daalt zodra de woorden “nee hoor” zijn uitgesproken. Mijn plan is nooit doortimmerd.

Lees verder…

WERELD

De wereld lijkt zijn best niet meer te doen

Op een ochtend zoals deze

De straten blijven vochtig

De lucht lijkt van geen nuance

Meer te weten

Lees verder…

ziggyklazes.nl

journalistieke producties

https://ziggyklazes.nl
KvK: 343 56 804


Get in touch!

E-mail: info@ziggyklazes.nl
Tel: 06 54 21 88 13

online concept © hosting 
C A P R E A   M E D I A