Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

Gesprek, debat, discussie, festival of evenement - van cultuur tot techniek - ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


Interview, verslag en presentatie

Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


Buitengewoon ambtenaar
van de burgerlijke stand

Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


Uit het Media Archief

BALTHAZAR

Het is bijna half tien in de ochtend. Ik ben aan het werk op mijn kantoor als er zachtjes wordt aangeklopt. ‘Binnen!’, zeg ik. Er komt niemand binnen. Weer wordt er aangeklopt, wat luider nu. Ik roep: ‘Ja?’ , maar er komt geen antwoord. Ik loop naar de deur en open hem. Er staat niemand voor de deur. Dan hoor ik een klein stemmetje:

‘Hey pssssstt, hier ben ik – hier beneden..’

Ik kijk naar beneden en daar staat een kabouter. Niet groter dan een flinke eekhoorn, groen mutsje op zijn hoofd. Hij leunt op twee pietepeuterige krukjes. Zijn rechtervoetje zit in het gips. Paars gips.

Lees verder...

ALS VERDER ALLES IS VERGETEN

Mijn oude oom

Is zijn leven vergeten

Hij weet niet meer

Waar hij ooit woonde,

En welke landen

Hij bezocht

Of hoe zijn zonen heten

Lees verder...

ziggyklazes.nl

journalistieke producties

https://ziggyklazes.nl
KvK: 343 56 804


Get in touch!

E-mail: info@ziggyklazes.nl
Tel: 06 54 21 88 13

online concept © hosting
R e m c o   R h e e   P r o d u c t i e s