Skip to main content

Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

  Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

  Gesprek, debat, discussie, festival of evenement – van cultuur tot techniek – ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


  Interview, verslag en presentatie

  Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


  Buitengewoon ambtenaar
  van de burgerlijke stand

  Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

  Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


  Uit het Media Archief

  KRAK

  KRAK 
  (2008)

  Een tijdje geleden besloot ik dat het voorzichtig aan tijd werd voor bewegen. Ik deed het rustig aan en begon met een soort van zelfverzonnen yoga. Ik zat op de grond en deed iets dat weliswaar geleek op yoga maar daar niets mee te maken had. Het beste bewijs hiervoor was het moment dat mijn been een duidelijk ‘krak’ liet horen. Als je ‘krak’ hoort en het komt uit je been, dan is dat meestal slecht nieuws. Maar ik had betrekkelijk weinig last van de directe gevolgen van ‘krak’.
  Ik besloot dat de ‘krak’ een vergissing was geweest en ging over op de orde van de dag.

  Lees verder…

  WERKWEEK

  WERKWEEK

  Het geratel van rolkoffers klinkt aan de achterkant van de school. Het is vijf voor zeven.

  ‘Breng jij me morgen weg?’ vroeg Milan gister.

  ‘Als jij dat wil’ antwoord ik.

  Iets in mij is gevleid dat hij dat wil. Iets anders in mij denkt dat het wel heel vroeg is. Ik zie dat Milan twijfelt. Hij gaat appen. Naar zijn vrienden. Om te vragen of zijn vrienden ook worden weggebracht door hun ouders.

  Lees verder…

  ziggyklazes.nl

  journalistieke producties

  https://ziggyklazes.nl
  KvK: 343 56 804


  Get in touch!

  E-mail: info@ziggyklazes.nl
  Tel: 06 54 21 88 13