Skip to main content

Ziggy Klazes

samengevat

speaker / journalist / socialite

Geboortedatum

7 juli

social


Info & boekingen

  Debatleider | dagvoorzitter | eventhost

  Gesprek, debat, discussie, festival of evenement – van cultuur tot techniek – ik zorg er voor dat het onderwerp van de bijeenkomst ultiem belicht en omarmd wordt. Dat betekent altijd maatwerk. Ik denk graag mee over de vorm en invulling van de bijeenkomst en heb door mijn ervaring als presentator en productieleider in het theater vaak een duidelijk beeld van wat werkt en wat niet.


  Interview, verslag en presentatie

  Mijn journalistiek werk en interviews kenmerken zich door een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor humor zowel als diepgang. Lezer, kijker en luisteraar hebben na afloop altijd het gevoel meer te weten en te begrijpen, zonder met vragen achter te blijven.


  Buitengewoon ambtenaar
  van de burgerlijke stand

  Ik ben trouwambtenaar voor maritale recidivisten. Voor mensen dus die niet voor de eerste keer trouwen en voor mensen die opnieuw hun huwelijksgelofte aan elkaar willen afleggen.

  Staat u op het punt voor de tweede, derde of vierde (etc.) keer de mooiste dag van uw leven te beleven, dan ben ik daar graag bij.


  Uit het Media Archief

  DE EXPLOSIE VAN LEONARD

  DE EXPLOSIE VAN LEONARD

  Ik was dol op brood. Er waren weinig dingen zo opbeurend voor me als een warm stokbrood van de zaterdagmarkt. Dat brood kwam na aankoop maar zelden aan op de Smurfsteeg omdat het onderweg al in stukken werd gereten en verorberd werd door mijn zonen, die mijn liefde voor brood delen, en mijzelf.

  Lees verder…

  BALTHAZAR

  Het is bijna half tien in de ochtend. Ik ben aan het werk op mijn kantoor als er zachtjes wordt aangeklopt. ‘Binnen!’, zeg ik. Er komt niemand binnen. Weer wordt er aangeklopt, wat luider nu. Ik roep: ‘Ja?’ , maar er komt geen antwoord. Ik loop naar de deur en open hem. Er staat niemand voor de deur. Dan hoor ik een klein stemmetje:

  ‘Hey pssssstt, hier ben ik – hier beneden..’

  Ik kijk naar beneden en daar staat een kabouter. Niet groter dan een flinke eekhoorn, groen mutsje op zijn hoofd. Hij leunt op twee pietepeuterige krukjes. Zijn rechtervoetje zit in het gips. Paars gips.

  Lees verder…

  ziggyklazes.nl

  journalistieke producties

  https://ziggyklazes.nl
  KvK: 343 56 804


  Get in touch!

  E-mail: info@ziggyklazes.nl
  Tel: 06 54 21 88 13